gromadyanin-turechchini-namagavsya-nezakonno-provezti-do-ukrayini-95-testiv-na-covid-19

Громадянин Туреччини намагався незаконно провезти до України 95 тестів на COVID-19

 • 11713 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. На Одещині прикордонники виявили громадянина Туреччини, який у кабіні водія намагався приховати 95 тестів на COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"У морському пункті пропуску "Чорноморський рибний порт" прикордонники Одеського загону спільно з митниками виявили приховані від контролю тести на COVID-19", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час огляду вантажівки, яка прибула в Україну теплоходом з Туреччини, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила сховані в кабіні водія 95 тестів на COVID-19.

"Громадянин Туреччини – водій автівки, приховав експрес-тести під спальним місцем. Ймовірно, іноземець, враховуючи пандемію коронавірусу, планував таким чином підзаробити. Тести на антитіла IgM та IgG до вірусу SARS-Cov-2 вилучені працівниками митниці", - повідомили прикордонники.

Нагадаємо, прикордонники на кордоні з Білоруссю затримали громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку через спробу вбивства, крадіжку та грабіж у Швейцарії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП