gromadyanina-rf-suditimut-za-vbivstvo-likara-u-rivnomu

Громадянина РФ судитимуть за вбивство лікара у Рівному

 • 4986 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. У Рівному судитимуть громадянина Російської Федерації, який вбив та пограбував 65-річного лікаря у Рівному. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Так, 23 липня у приватному офісі, який розташований на першому поверсі багатоповерхівки, закривавлене тіло 65-річного рівнянина, лікаря східної медицини виявив знайомий загиблого.

Експерти на тілі власника офісу виявили ножові поранення шиї. З місця події правоохоронці вилучили ніж, яким були нанесені тілесні ушкодження.

Вже наступного дня встановили особу зловмисника, ним виявився 44-річний житель Рівного, який є громадянином Російської Федерації і має посвідку на проживання в Україні.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник скоїв розбійний напад з метою заволодіння грошовими коштами лікаря та наніс смертельні тілесні ушкодження рівнянину.

Тому окрім кримінального провадження за п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України, було також розпочато досудове розслідування за ч.4 ст.187 (розбій) КК України.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у скоєному злочині та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Чоловік зізнається у скоєному частково. Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного у скоєному злочині і кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду. Відповідно до санкцій статей зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП