gromadyanka-iranu-zrobila-plastichnu-operatsiyu-schob-potrapiti-do-kanadi

Громадянка Ірану зробила пластичну операцію, щоб потрапити до Канади

 • 9487 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. У міжнародному пункті пропуску "Бориспіль" виявили громадянку Ірану, яка зробила пластичну операцію, щоб потрапити до Канади. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

Так, громадянку Ірану, яка використовувала чужий закордонний паспорт, виявили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" у міжнародному пункті пропуску "Бориспіль". Жінка прибула зі турецького Стамбула і планувала потрапити на рейс до канадського Торонто.

У ході здійснення заходів щодо ідентифікації особи прикордонники виявили деяку несхожість з особою, зображеною на фото у паспорті. У цьому ж документі була присутня чинна віза Канади, якою жінка й планувала скористатися.

"Під час подальшої перевірки та запитань щодо того, чому іноземка має деякі відмінності у своїй зовнішності, іноземка зізналась, що, аби реалізувати свій обман та потрапити до Канади, вона зробила пластичну операцію та мала відростити ще брови, як на фото у документі, проте не встигла. Зі слів горе-подорожувальниці, чужий закордонний паспорт з візою вона придбала у Стамбулі за 4 тисячі доларів США", - повідомили у ДПСУ.

Порушницю повернули зворотним рейсом.

Нагадаємо, в пункті пропуску "Бориспіль" за добу одразу декілька іноземців намагались дати хабарі прикордонникам, щоб потрапити в Україну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП