gromadyanka-rf-yaka-zhive-v-ukrayini-publichno-zreklasya-ta-znischila-sviy-pasport-dbr

Громадянка рф, яка живе в Україні, публічно зреклася та знищила свій паспорт - ДБР

 • 181431 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Громадянка рф, яка понад 20 років живе в Україні, вирішила публічно знищити свій паспорт та відмовитися від російського громадянства. Про це повідомляє УНН з посиланням на Державне бюро розслідувань. 

Деталі

Працівники Державного бюро розслідувань продовжують системну перевірку громадян рф у межах фільтраційних заходів щодо можливої співпраці з ворогом. Переважна більшість росіян засуджують агресію російської федерації.

Так, громадянка рф яка вже кілька десятків років мешкає у Білопільському району, що на Сумщині, змушена кожного дня ховатися у підвалах. По регіону регулярно завдаються ракетні удари з території росії. Снарядами пошкоджено вже чимало будівель, повідомляє ДБР.

Цитата

"За 21 рік, який я тут прожила, я не відчула утисків на свою адресу через мову, якою спілкуюся. Я засуджую керівництво росії та її армію, що принесли сюди горе. Україна вільна і її не потрібно ні від кого звільняти. За моєю спиною один із будинків, який знищили мої земляки. Тому на знак протесту я публічно знищую паспорт громадянина рф", - розповіла жінка.

Нагадаємо 

Російський олігарх українського походження Михайло Фрідман розглядає можливість набуття українського громадянства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП