groysman-zrobiv-kobolyevu-ostannye-poperedzhennya

Гройсман зробив Коболєву "останнє попередження"

 • 10306 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Якщо керівництво НАК "Нафтогаз України" і надалі буде гратись з українським суспільством у "кішки-мишки", уряд змінить менеджмент державної компанії. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні 24-те число. На минулому засіданні уряду я сказав про те, що якщо "Нафтогаз" не зменшить ціну на газ, виходячи з того, що ринкова ціна знизилась, я запропоную українському уряду голову правління НАК "Нафтогаз Україна". В понеділок "Нафтогаз" заявив, що вони зменшують з 1 травня на 300 грн ціну на 1 тис. кубів. Я думаю, це не останне зниження", - сказав Гройсман.

З його слів, уряд і надалі буде дивитись на те, як відкрито буде діяти "Нафтогаз" щодо українських громадян.

"Але я хочу наголосити – перша епопея була з контрактом, друга – з цінами на газ. Третього разу не буде. Якщо менеджмент НАК "Нафтогаз" не зрозуміє , що вони найняті державою, щоб ефективно управляти компанією і не гратись з українським суспільством у "кішкі-мишки", пояснення буде єдине – зміна менеджменту "Нафтогазу", - зазначив Прем’єр.

"Сьогодні, оскільки вони виконали поставлене урядом питання, ми це питання з порядку денного знімаємо", - додав він.

Нагадаємо, 22 квітня уряд та НАК "Нафтогаз" погодили зменшення регульованої ціни на газ для населення та теплової генерації на травень поточного року до 8247 грн за тис. куб. м.

Українські Національні Новини

Політика