grupa-ukrayinskikh-viyskovikh-saperiv-otrimuvala-kvalifikatsiyu-instruktoriv-za-standartami-nato

Група українських військових саперів отримали кваліфікацію інструкторів за стандартами НАТО

 • 8516 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. У Кам'янець-Подільському в Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України завершено четвертий двотижневий курс підготовки молодших командирів, який проводили військовослужбовці збройних сил Канади, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

Вісім військових саперів, які проходили курс для інструкторів, отримали сертифікати зразка стандартів НАТО про завершення підготовки та відповідному професійному рівні.

У своїй промові заступник командира групи інструкторів контингенту об'єднаних оперативно-тактичної групи Збройних Сил Канади капітан Метью Мерфі відзначив успіхи і високий рівень умотивованості українських військових в ході навчання, а також передав кращому слухачеві групи старшому прапорщику Миколі Турченкову сертифікат кращого слухача курсу і пам'ятну медаль

Нагадаємо, іноземні фахівці проінструктують українських військових з питань ліквідації наслідків надзвичайних подій, а також нададуть технічну допомогу.

Українські Національні Новини

Суспільство