grupa-zlochintsiv-krala-dizelne-palivo-z-potyagiv

Група злочинців крала дизельне паливо з потягів

 • 16639 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. У Черкаській області викрили групу осіб, яка викрадала дизельне паливо з потягів. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом таємного викрадення дизельного пального з потягів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 24 лютого було викрито 3 осіб, жителів Смілянського району, які упродовж тривалого часу викрадали пальне з потягів, що належать АТ "Укрзалізниця".

"У рамках проведення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні правоохоронцями проведено низку обшуків, за результатами яких вилучено близько 5 тонн дизельного палива, шланги, заправочний пістолет, двигуни, грошові кошти", - зазначили у прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, СБУ викрила та блокувала діяльність організованого угруповання, учасники якого розкрадали нафтопродукти акціонерного товариства "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз України".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП