grupu-reketiriv-likvidovano-u-khmelnitskomu

Групу рекетирів ліквідовано у Хмельницькому

 • 9771 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Співробітники СБУ знешкодили у Хмельницькому організоване злочинне угруповання, яке займалося вимаганням грошей у громадян. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що до складу банди входило четверо мешканців обласного центру, один з яких був раніше судимий за скоєння тяжких злочинів. Зловмисники, застосовуючи фізичне насильство та психологічний тиск, "вибивали" неіснуючі борги у громадян", - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання від місцевого жителя 3 тис. дол. У разі несплати грошей рекетири погрожували фізичною розправою. Співробітники СБУ затримали учасників угруповання на одній з вулиць Хмельницького під час одержання чергового "траншу" у розмірі десяти тисяч гривень. Під час обшуків у помешканнях фігурантів справи правоохоронці виявили дві гранати РГД. Затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочину та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Житомирщині викрили чотирьох посадовців одного з відділів Державної екологічної інспекції, які обклали хабарами місцевих експортерів товарів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП