gruzina-yakiy-pobiv-pensionera-na-rinku-u-kiyevi-vidpravili-pid-domashniy-aresht

Грузина, який побив пенсіонера на ринку у Києві, відправили під домашній арешт

 • 10611 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Молодику, який побив військового пенсіонера на одному з ринків столиці, оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

“Київська місцева прокуратура № 3 повідомила про підозру 24-річному громадянину Грузії, який на ґрунті раптово виниклого конфлікту, спричинив 64-річному киянину черепно-мозкову травму... За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешта”, — написав Лисенко.

Він нагадав, що подія сталася 25 травня на території торгівельного центру “Bazar”. Як з’ясувалося, літній чоловік відреагував на зневажливе ставлення робітника ринку до жінки та зробив йому зауваження. Замість вибачень, 24-річний молодик разом з невстановленими особами, підійшов впритул до пенсіонера та вдарив його кулаком в обличчя, спричинивши останньому закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, невідомі у Києві розгромили ятку біля якої побили пенсіонера.

Нагадаємо, внаслідок конфлікту на столичному ринку біля станції метро “Лісова” постраждало троє правоохоронців. 10 активних учасників події доставили до Деснянського управління поліції.

Українські Національні Новини

Суспільство