gruzinskiy-legioner-pokinuv-stan-chernigivskogo-fk-desna

Грузинський легіонер покинув стан чернігівського ФК "Десна"

 • 8746 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Грузинський легіонер "Десни" Лука Коберідзе продовжить кар’єру в іншому клубі, адже чернігівський колектив та гравець розірвали контракт за згодою сторін. Про це інформує сайт клубу, передає УНН.

Враховуючи заслуги Луки перед "Десною", та бажання самого гравця, клуб пішов на зустріч Коберідзе.

"3 роки! Дякую ФК "Десна", ви - моя сім'я! Дякую кожному футболістові що ділили зі мною ці 3 роки! Спасибі тренерському штабу, і всім працівникам клубу, що опікали, вчили, і іноді виховували! Спасибі керівництву клубу, що пішли мені на зустріч і дали можливість проявити себе в новому клубі! Фанати, і просто вболівальники Чернігова, вам окреме спасибі, тому що ваше ставлення до мене я відчував, і воно мотивувало! Спасибі Чернігів, спасибі ФК "Десна", ви - моя сім'я! Буду сумувати", - сказав Коберідзе.

Зауважимо, що до Чернігова Коберідзе приїхав в 2016 році, і встиг за цей час провести в складі "Десни" 72 матчі, в яких забив один гол.

ЯК повідомляв УНН, між турецьким “Фенербахче” і німецьким “Шальке” стартували переговори з приводу трансферу лідера збірної України Євгена Коноплянки.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Сестру Президента Чилі пограбували – ЗМІ

     • 8550 переглядiв

    Пожежу на хімзаводі у Калуші локалізовано

     • 20014 переглядiв

    Тисячі людей знову вийшли на протести у столиці Сербії

     • 10660 переглядiв

    Форвард Мілевський перейшов у клуб із Білорусії

     • 8122 переглядiв