gruziya-zakriye-kordon-z-18-bereznya-cherez-koronavirus

Грузія закриє кордон з 18 березня через коронавірус

 • 13539 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Уряд Грузії вводить заборону на в'їзд в країну іноземних громадян з 18 березня через загрозу поширення коронавірусу. Про це в понеділок повідомив радник з міжнародних питань прем'єра країни Іраклій Чіковані, передає УНН з посиланням на "Эхо Кавказа".

"Грузія на два тижні повністю закриває кордон для іноземних громадян. Рішення вступить в силу о 00:00 годині 18 березня", - цитують у виданні прес-спікера прем'єр-міністра Грузії Іраклія Чіковані.

Також повідомляється, що міжвідомча рада при уряді Грузії ухвалила рішення достроково припинити сезон на грузинських гірськолижних курортах. Цей факт пов'язаний з зараженням громадян Чехії і Словаччини, які відвідували курорт Гудаурі.

Так, уряд рекомендував кафе і ресторанам призупинити сервіси, пов'язані з обслуговуванням громадян, а жителям Грузії старше 70 років не відвідувати місця скупчення громадян.

Нагадаємо, що влада Аргентини ухвалила рішення закрити кордони країни для нерезидентів, щоб не допустити поширення коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу