gumenyuk-ye-oznaki-togo-scho-vorog-gotuye-raketniy-udar

Гуменюк: є ознаки того, що ворог готує ракетний удар

 • 583872 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Три ворожі кораблі-носії ракет типу "Калібр" та активність ворожої авіації, що зараз спостерігаються, як правило, є ознаками того, що готується ракетний удар. Про це заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Зараз на бойовому чергуванні знаходяться три ракетоносії. Протягом ранку сьогоднішнього ворог наситив Чорне море своєю зброєю, і долучилися два надводних і один підводний ракетоносії. Це в загальній сумі залп може сягати 20 "калібрів". Зараз спостерігається також активність ворожої авіації. Як правило, це ознаки того, що готується ракетний удар. Тому всім треба бути дуже уважними до сигналів повітряної тривоги", - зазначила Гуменюк.

Додамо

Тим часом у східних областях оголошено повітряну тривогу. Керівник ОП Андрій Єрмак у Telegram закликав не ігнорувати тривогу.

Народний депутат, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ігор Копитін у Telegram спочатку зауважив, що "можливі запуски крилатих ракет", а потім - що наразі "пішли відбої тривог". "Поки немає інформації, що дійсно були ракети. Можливо, фальшиві пуски. Яка мета? Можливо, намагаються виявити нашу ППО. Або грають на нервах. Або й все разом. В будь якому разі, не ігноруйте тривоги. Ворог змінив тактику", - зауважив він.

Нагадаємо

Наразі спостерігається надзвичайно висока загроза ракетного удару. У Чорне море ворогом виведено три ракетоносії, споряджені до 20 ракет типу “Калібр”, повідомив спікер оперативного командування "Південь" полковник Владислав Назаров.

Українські Національні Новини

Війна