gur-znaydeno-mekhanizmi-spivpratsi-navit-iz-naybilsh-nablizhenimi-do-putina-lyudmi

ГУР: знайдено механізми співпраці навіть із найбільш наближеними до путіна людьми

 • 1594645 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Знайдено механізми співпраці навіть із найбільш наближеними до диктатора володимира путіна людьми, які працюють у стінах кремля. Про це в інтерв'ю Iefimerida розповів представник ГУР МОУ Андрій Черняк, передає УНН.

Цитата

“На війні ми використовуємо всі засоби, які дозволяє нам закон. Ми знайшли механізми співпраці навіть із найбільш наближеними до путіна людьми. Це люди поза всякою підозрою, відомі як прихильники “великої росії”, - зазначає Черняк.

Деталі

За словами представника української розвідки, в оточенні путіна досить багато людей, які не підтримують його політику щодо України.

Водночас, додає Черняк, навряд чи є такі, хто робить це через дружні почуття до України або через те, що ненавидить війну.

“Усі вони роблять це для своєї вигоди, тому що це в їхніх інтересах. Хтось, щоб врятувати життя, хтось, бо втрачає гроші. Після вторгнення в Україну кілька людей стали дуже швидко втрачати гроші і вплив. Їм це не подобається”, — зазначає він.

Відповідаючи на запитання про те, чи здатні ці люди повалити диктатора, Черняк заявив, що лише за умови, якщо диктатор буде достатньо ослаблений. Але наразі противники військової політики путіна не готові до будь-яких революційних дій. Але якщо він втратить владу – вони його знищать.

Доповнення

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що питання про подальше перебування володимира путіна на посаді президента рф "уже вирішено".

Він додав, що Україна має "свої варіанти" розвитку подій і припущення щодо того, хто може стати наступним президентом рф. Данілов зазначив, що одна з подій, яка вплинула на таке рішення, - 24 лютого 2022 року, коли росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, "переконавши увесь світ, що у нашої країни зовсім немає шансів".

Українські Національні Новини

Новини Світу