gur

Пораненим "лнрівцям" діагностують остеохондроз, щоб не платити компенсацій - розвідка

 • 123360 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. "Влада" так званої "лнр" не виплачує компенсації сім’ям загиблих та поранених в ході війни в Україні, яку розв’язала рф. Це викликає гостре відчуття несправедливості з боку місцевого населення на цій окупованій території, навіть попри нарощування пропаганди з боку рф. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Головної української розвідки Міністерства оборони України.

Цитата

"Медичні працівники всіляко спотворюють діагнози пораненим. Після лікування поранень та контузій вояки "лнр" отримують виписки, у яких зазначено "остеохондроз", "виразка" або інші хвороби, які не передбачають компенсаційних виплат", - вказали в ГУР.

Деталі

У розвідці повідомляють, що 16-17 травня в Луганську пройшли стихійні акції протесту дружин та родичів примусово "мобілізованих" на війну проти України. Такі акції зафіксовано поблизу військової прокуратури та військкоматів Луганська та Ровеньок. Основна вимога протестуючих – повернення мобілізованих додому. Загальна кількість учасників близько 700 осіб.

Нагадаємо 

Три джерела видання "Медуза", близькі до адміністрації президента росії, повідомили, що в середині травня в так званих "Л/ДНР" можуть пройти "референдуми" щодо приєднання самопроголошених "республік" до рф.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП