gurt-imagine-dragons-stav-ambasadorom-united24

Гурт Imagine Dragons став амбасадором United24

 • 361364 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Музичний рок-гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24, він просуватиме напрямок медичної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на президента України Володимира Зеленського та United24 у Telegram.

Цитата

"Легендарні Imagine Dragons стали амбасадорами платформи United24. Гурт просуватиме напрямок медичної допомоги. І спочатку вони підтримають збір на швидкі, який розпочала Олена Зеленська. У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі. Дякую вам за це!", - зазначив президент.

Деталі

Оголошення партнерства і обговорення деталей співпраці відбулось під час онлайн-дзвінка з президентом України Володимиром Зеленським. Володарі Grammy приєднаються до Андрія Шевченка, Еліни Світоліної та Лієва Шрайбера й популяризуватимуть напрям "Медична допомога".

Як відомо, американський мультиплатиновий гурт з аншлагом виступив в Україні на "Олімпійському" 2018 року і мав виступати знову 2022-го. Через війну концерт довелося перенести. Натомість музиканти виступили на телемарафоні Save Ukraine.

"А тепер їхній фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і регулярно присвячує Україні пісні під час світового турне. Дуже раді новому партнерству та вітаємо Imagine Dragons у зірковій команді U24!", - йдеться в повідомленні United24.

Доповнення 

За підсумками двох місяців роботи державної благодійної платформи United24 було зібрано на потреби України понад два мільярди гривень.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Гурт Imagine Dragons став амбасадором United24

     • 361364 переглядiв

    У Харкові лунають вибухи

     • 412237 переглядiв

    Окупанти обстріляли дві громади Сумської області

     • 93194 переглядiв