gurt-kozak-system-dav-vulichniy-kontsert-na-vinnichchini-v-ramkakh-turu-spivay-zaradi-peremogi

Гурт KOZAK SYSTEM дав вуличний концерт на Вінниччині в рамках туру “Співай заради перемоги”

 • 221020 переглядiв

КИЇВ. 19 жотвня. УНН. Український рок-гурт KOZAK SYSTEM відіграв вуличний концерт для жителів смт Вендичани, що на Вінниччині. Захід відбувся в рамках туру “Співай заради перемоги”, організованого благодійним фондом “МХП-Громаді”. Про це у себе в Facebook повідомила народний депутат Лариса Білозір, передає УНН.

Деталі

Як зазначила нардеп, це один із багатьох концертів, що KOZAK SYSTEM цього року вже провели по Україні і на передовій.

Цитата

“Українські діячі культури почали активно підтримувати батьківщину, підіймати настрій нашим мешканцям та налаштовувати на перемогу своєю творчістю. Дякую музикантам культового українського гурту KOZAK SYSTEM, за патріотизм та щирість”, - написала Білозір.

Нагадаємо

Гурт KOZAK SYSTEM та благодійний фонд “МХП-Громаді” організували тур вуличних концертів “Співай заради перемоги”, аби підтримати дух українців. Концерти вже відбулися у Ромнах, Катеринополі та Ладижині.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Київ економить лише 7% електроенергії з 30% необхідних

     • 275182 переглядiв

    Атака дронів на Чернігів: у лікарні троє поранених

     • 462208 переглядiв

    Івано-Франківськ закликали економити світло

     • 265968 переглядiв