holovne-zavdannia-voroha-demotyvuvaty-suspilstvo-zseredyny-yusov-pro-informatsiini-operatsii-rf-proty-ukrainy

Головне завдання ворога - демотивувати суспільство зсередини: Юсов про інформаційні операції рф проти України

 • 17811 переглядiв

росія проводить інформаційну кампанію в соціальних мережах, щоб демотивувати українське суспільство зсередини, оскільки вона не може зламати волю до опору або перемоги над українськими військовими силами.

росія проводить в соціальних мережах кампанію з демотивації українського суспільства з середини, розуміючи, що зламати волю до спротиву, зламати українські Сили безпеки і оборони вони не можуть. Про це заявив журналістам представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

Ми ж насправді разом з вами спостерігаємо це в онлайн режимі. Соцмережах і на інших майданчиках. Головне завдання ворога - демотивувати суспільство з середини, розуміючи, що зламати волю до спротиву, зламати українські Сили безпеки і оборони вони не можуть, то намагаються витрачати колосальні ресурси, щоб "підірвати" українських людей. Цей внутрішній фронт, який відкрила росія, дуже небезпечний. Питання того, що віруситься, які продукти вірусяться, яких контент поширює нібито від імені українців російська пропаганда, це дуже важливо. Це питання виклику для кожного з нас

- сказав Юсов.

Він нагадав, що останніми темами російського ІПСО було питання, які стосуються начебто питання легітимності влади, зриву мобілізації.

"Насправді таких тем є досить багато", - додав Юсов.

Нагадаємо

кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючи ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї ІПСО - зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві.