hyundai-mobis-planuye-investuvati-mayzhe-8-mlrd-dolariv-u-zrostannya-kompaniyi

Hyundai Mobis планує інвестувати майже 8 млрд доларів у зростання компанії

 • 716598 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Виробник автокомплектуючих Hyundai Mobis, який є підрозділом південнокорейської Hyundai, повідомив про плани інвестувати до 10 трильйонів вон (7,88 мільярдів доларів США) для зростання компанії до 2025 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Korea Times.

Деталі

Зазначається, що до 2025 року компанія планує збільшити внутрішні інвестиції приблизно на 2 трильйони вон порівняно з попереднім планом, що становить загальну суму від 5 до 6 трильйонів вон.

Крім цього компанія планує вкласти від 3 трлн до 4 трлн вон зовнішніх інвестицій в автономне керування транспортних засобів, передові системи допомоги водієві (ADAS) і програмне забезпечення.

Також компанією планується активно здійснювати зовнішні інвестиції в стратегічні злиття й поглинання та партнерства для забезпечення основних технологій для майбутньої мобільності, таких як автономне керування та програмне забезпечення, інвестувати в довгострокові нові підприємства, які розвиваються, такі як робототехніка на основі інноваційної технології Hyundai Mobis.

Нагадаємо 

Автовиробник Ford планує скоротити 3800 робочих місць у сфері розробки продукції та адміністрування в Європі протягм наступних 3 років.

Українські Національні Новини

Технології