i-geraschenko-chlen-parye-rozpoviv-pro-rosiyskogo-generala-v-aleppo

І.Геращенко: член ПАРЄ розповів про російського генерала в Алеппо

 • 11508 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Один із членів ПАРЄ Ален Дестекс розповів на слуханнях Парламентської асамблеї Ради Європи про поїздку в Алеппо, де, з його слів, керував російський генерал. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає УНН.

"А тут просто феєричні зізнання продовжуються. Депутат Детекс розповідає, що він побував в Алеппо і його вразила ситуація в місті в гуманітарному плані і він полаявся там з російським генералом, який там всім керував! Російський генерал, а не сирійський - ще раз уточнив цей друг РФ. Феєричні зізнання!" - повідомила вона.

Нагадаємо, президент ПАРЄ пообіцяв зробити заяву щодо свого статусу в п'ятницю.

Як повідомляв УНН, українська делегація виступила за відставку президента ПАРЄ.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляли, що депутати Держдуми РФ разом з членами Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) і її головою Педро Аграмунтом відвідали Сирію. З європейської сторони, за даними росЗМІ, до делегації увійшли близько 10 парламентаріїв з Іспанії, Італії, Чехії, Сербії та Бельгії.

Делегація України в ПАРЄ звернулася з листом у Бюро ПАРЄ щодо візиту президента Асамблеї Педро Аграмунта до Сирії разом із делегацією Держдуми РФ.

Українські Національні Новини

Політика