i-geraschenko-obgovorila-z-kanadskimi-kolegami-situatsiyu-na-donbasi-ta-u-krimu

І.Геращенко обговорила з канадськими колегами ситуацію на Донбасі та у Криму

 • 7032 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко разом з партнерами обговорила з канадськими колегами питання двосторонньої співпраці та ситуацію безпеки на Донбасі та в окупованому Криму. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

І.Геращенко разом з Ганною Гопко, Артуром Герасимовим та Остапом Єднаком зустрілась з Елісон ЛеКлер, старшим представником з питань Арктики та Генеральним директором Департаменту приполярних питань та країн Східної Європи та Євразії Міністерства закордонних справ Канади і Послом Канади в Украіні Романом Ващуком

«…обговорили з канадійськими колегами питання двосторонньої співпраці, безпекову ситуацію на Донбасі та окупованому Криму, хід реформ. Звернулися до представників Канади з проханням активніше і голосніше тиснути на РФ в питанні звільнення заручників», - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні зазначено, що представники України подякували канадським партнерам за санкції проти РФ, які мають тривати до повного звільнення української території.

Під час зустрічі також обговорили ініціативу спільної ратифікації Угоди про ЗВТ українським і канадійським парламентами на початку 2017 року.

Українські Національні Новини

Політика