i-geraschenko-rnbo-rozglyane-zakonoproekt-pro-deokupatsiyu-donbasu-nayblizhchim-chasom

І.Геращенко: РНБО розгляне законопроект про деокупацію Донбасу найближчим часом

 • 13214 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Найближчим часом відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому планується розгляд законопроекту про деокупацію і реінтеграцію Донбасу. Про це на сторінці у Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передає УНН.

"Відбулося засідання робочої групи по доопрацюванню законопроекту про деокупацію і реінтеграцію Донбасу, за участю керівників фракцій коаліції, депутатами та секретаря РНБО, які разом з експертами працюють, за дорученням Президента, над цим проектом", – зазначила вона.

З її слів, доопрацьовуються "певні дискусійні моменти законопроекту “Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей України".

"Найближчим часом відбудеться РНБО, де буде розглянуто цей законопроект і прийнято остаточне рішення, також запропонувала найближчим часом провести дискусію щодо цих напрацювань на неформальній мінській платформі, що створена і успішно працює у Верховній Раді", – написала І.Геращенко.

Нагадаємо, парламентська більшість працює над законопроектом про відновлення держсуверенітету на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика