ibox-bank-zapustiv-oplati-z-google-pay-dlya-vlasnikiv-kartok-mastercard

IBOX BANK запустив оплати з Google Pay для власників карток Mastercard

 • 1813055 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Перший транзакційний банк IBOX BANK запускає для своїх клієнтів, власників карток Mastercard, функцію безконтактних платежів смартфоном за допомогою Google Pay. Про це повідомляє пресслужба фінустанови, передає УНН.

Деталі

З 1 березня 2023 року клієнти IBOX BANK можуть використовувати свій смартфон чи смартгодинник для здійснення швидких та безпечних розрахунків з Google Pay всюди, де доступні безконтактні оплати: у громадському транспорті, магазинах, аптеках, АЗС, а також у мобільних додатках та онлайн.

Цитата

«Ми раді, що оплати з Google Pay тепер доступні і для наших клієнтів, тримачів карток Mastercard. Оплата товарів та послуг за один клік – це мастхев для банківських установ. Тому ми невпинно впроваджуємо найпередовіші технології, запускаючи швидші, безпечніші та простіші способи оплати. Ми ніколи не були консервативною банківською установою, адже IBOX BANK – на гребені хвилі інноваційних рішень, спрямованих на задоволення очікувань клієнтів», – розповів заступник Голови Правління IBOX BANK Максим Зінін.

Щоб почати платити за допомогою Google Pay, тримачам карток Mastercard від IBOX BANK необхідно завантажити безкоштовний додаток Google Wallet у Google Play Store і додати в цифровий гаманець дані своїх банківських карток. Для оплати у фізичних торгових точках достатньо лише активувати екран або розблокувати смартфон за допомогою пароля, графічного ключа чи біометрії та піднести пристрій до безконтактного платіжного термінала.

Безконтактні оплати за допомогою Google Pay доступні на смартфонах з операційною системою Android версії не нижче 5.0 та вбудованим NFC чіпом. Також оплачувати покупки безконтактно можна і смартгодинниками з NFC на базі Wear OS 2.0 або вище.

Оплати з Google Pay надійно захищені: сервіс працює на базі глобальної цифрової платформи токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінює унікальна 16-значна комбінація цифр або, інакше кажучи, токен. Таким чином, під час оплати фактичні дані банківської картки не передаються: процес токенізації забезпечує максимальний рівень захисту платіжної транзакції.

Нагадаємо

Згідно з даними Національного банку України, IBOX BANK увійшов до десятки найприбутковіших банків країни за підсумками 2022 року та попри повномасштабну війну піднявся в рейтингу, посівши сьоме місце з прибутком у 598 млн грн на рік. 

У серпні 2022 року рейтинговий комітет РА «Експерт-Рейтинг» оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaAAA за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу