ilon-mask-natyaknuv-na-mozhlivist-stvorennya-vlasnoyi-sotsialnoyi-platformi

Ілон Маск натякнув на можливість створення власної соціальної платформи

 • 208049 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Ілон Маск натякнув на можливість створення власної соціальної платформи X.com після невдачі із придбанням соцмережі Twitter. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Один із передплатників Маска запитав його у Twitter, чи створить він свою власну соціальну платформу на випадок, якщо угода з Твіттером не відбудеться, і Маск відповів: «X.com».

Згідно з інформацією New York Post, X.com — це доменне ім'я, пов'язане зі стартапом у сфері фінансових послуг, який Маск заснував і зрештою об'єднав з PayPal. У 2017 році Маск викупив доменне ім'я X.com у PayPal і оголосив, що повторно запустив сайт, який зараз порожній.

Раніше

Наприкінці квітня Маск уклав угоду про купівлю Twitter Inc. за 44 мільярди доларів.

Пізніше мільярдер пригрозив відмовитися від угоди з компанією через "спротив та підрив" його права на інформацію про підроблені облікові записи на платформі, назвавши це "явним суттєвим порушенням" договору.

У липні Twitter Inc. подала до суду на Ілона Маска за порушення угоди на купівлю платформи соціальних мереж і звернулася до суду Делавера з проханням наказати мільярдеру завершити злиття за узгодженою ціною 54,20 долара за акцію Twitter.

Судовий позов між Ілоном Маском і Twitter розпочався 19 липня.

https://t.co/bOUOejO16Y

— Elon Musk (@elonmusk) August 10, 2022

Українські Національні Новини

Технології