ilon-mask-obignav-baffeta-v-reytingu-milyarderiv

Ілон Маск обігнав Баффета в рейтингу мільярдерів

 • 14373 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Американський підприємець Ілон Маск в п'ятницю зайняв сьому сходинку в рейтингу мільярдерів, складеному агентством Bloomberg, обігнавши главу інвестиційного фонду Berkshire Hathaway Уоррена Баффета, інформує УНН.

За даними агентства, в п'ятницю статки Маска зросли на 6,1 млрд доларів у зв'язку з ростом акцій його компанії Tesla на 11%. Тепер його статки оцінюються в 70,5 млрд доларів. За даними рейтингу, фінансовий стан Баффета, що розташувався на 10 рядку рейтингу, в п'ятницю склав 69,2 млрд доларів.

Главі Tesla також вдалося обігнати засновника корпорації Google Сергія Бріна, який посів 8 положення в рейтингу з 70,4 млрд доларів, і власника індійського холдингу Reliance Industries Мукеша Амбані, який розташувався на 9 сходинці з 70,2 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск продав один зі своїх будинків в Лос-Анджелесі за 29 млн доларів

За даними агентства, в трійці лідерів перебувають глава американської корпорації Amazon Джефф Безос (189 млрд доларів), один із засновників корпорації Microsoft Білл Гейтс (116 млрд доларів) і глава Facebook Марк Цукерберг (93 млрд доларів).

Нагадаємо, за два місяці статки ТОП-25 найбагатших людей світу зросли на понад 250 млрд доларів.

Українські Національні Новини

Економіка