ilon-mask-planuye-pridbati-futbolniy-klub-manchester-yunayted-zmi

Ілон Маск планує придбати футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" - ЗМІ

 • 1173035 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Американський бізнесмен, власник компанії SpaceX та соціальної мережі Twitter Ілон Маск розглядає можливість купівлі британського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" за 4,8 мільярда фунтів стерлінгів. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Daily Mail.

Деталі

У листопаді американські власники "Юнайтед", сім'я Глейзер, оголосили про продаж клубу. В п’ятницю, 17 лютого, спливає термін подачі заявок для тих, хто хоче придбати клуб. За словами джерел Daily Mail, мільярдер Маск "уважно стежить за ситуацією та цікавиться, чи є можливість, яку він не повинен упустити".

Зазначається, що "Манчестер Юнайтед" оцінюється у 4,8 млрд фунтів. Серед інших охочих придбати клуб - низка компаній із Саудівської Аравії та група INEOS "найбагатшої людини" Великобританії сера Джима Реткліффа. Продаж клубу "викликав значний інтерес" з боку потенційних покупців у США, Азії та на Близькому Сході, резюмує ЗМІ. 

Наразі Маск публічно не прокоментував можливу купівлю британського клубу.

Раніше

У серпні 2022 року Маск опублікував на своїй сторінці в Twitter допис: "Я також купую Манчестер Юнайтед, ласкаво просимо".

Пізніше він спростував свої слова, зазначивши, що це був жарт.

"Хоча, якби це була якась команда, то це була б Man U. Вони були моєю улюбленою командою в дитинстві", - написав мільярдер.

Українські Національні Новини

Новини Світу