ilon-mask-za-odin-den-vtrativ-17-mln-dolariv

Ілон Маск за один день втратив 17 млн доларів

 • 120871 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Акції Tesla впали на 9% у п’ятницю, оскільки Ілон Маск вільнив 10% співробітників свого виробника електромобілів. Про це йдеться у електронному листі, який витік в мережу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Forbes.

Деталі

Четвертий тиждень поспіль акції Tesla піднялися більш ніж на 5%, а у п'ятницю впали на 9,2% після того, як Ілон Маск надіслав електронні листи керівникам, в яких говорилося, що його виробник електромобілів повинен заморозити найм і скоротити свою робочу силу на 10%, посилаючись на його «супер погане відчуття» щодо економіки.

Статки найбагатшої людини світу оцінюються в 216,8 мільярдів доларів — а за один день скоротилися на 16,9 мільярдів доларів через новини, які з’явилися лише через кілька днів після того, як Маск був широко розкритикований за те, що він наказав своїм співробітникам працювати в офісі 40 годин на тиждень або «прикидатися, що працюють в іншому місці».

Твіти Маска спричинили різке коливання курсу акцій Tesla протягом останніх тижнів – наприклад, коли він написав у Twitter, що угода з Twitter призупинена 13 травня, акції Tesla того дня зросли на 5,7%.

Нагадаємо

Інвестор Twitter подав до суду на Ілона Маска.

Українські Національні Новини

Новини Світу