imennu-ruchku-baydena-prodali-z-molotka-za-600-tisyach-tsi-groshi-pidut-na-zsu

Іменну ручку Байдена продали з молотка за 600 тисяч - ці гроші підуть на ЗСУ

 • 125905 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Іменну ручку президента США Джо Байдена продали на благодійному аукціоні за 600 тисяч гривень, гроші підуть на пікапи для Збройних сил України, повідомили в Укроборонпромі, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні ми передали іменну ручку Джо Байдена переможцю благодійного аукціону... Цей допис мав би стати історією про людину, яка придбала лот за 600 тисяч гривень на закупівлю пікапів для новоствореного 47-го батальйону ЗСУ", - зазначили у концерні.

При цьому вказавши, що натомість це буде допис-подяка, бо переможець торгів попросив не робити досягнення з його вчинку, прокоментувавши це так: "Ми просто допомагаємо. Не заради уваги до себе. Уваги зараз потребують наші Збройні сили".

Деталі

Відомо лише те, що переможця аукціону звати Олександр. Він - один із учасників благодійної ініціативи заради підтримки українських волонтерських організацій та рухів. "Хлопці вирішили взяти участь в аукціоні, аби допомогти новоствореному батальйону під командуванням Івана Шаламаги та Валерія Маркуса", - зазначили в Укроборонпромі.

Доповнення

16 травня стало відомо, що в Україні на аукціон виставили іменну ручку Джо Байдена.

Українські Національні Новини

Суспільство