inavguratsiya-lukashenka-mozhe-vidbutisya-tsimi-vikhidnimi-zmi

Інавгурація Лукашенка може відбутися цими вихідними - ЗМІ

 • 19327 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Інавгурація президента Білорусі Олександра Лукашенка може відбутися завтра або 28, 29 вересня. Про це повідомляє опозиційний Telegram канал Nexta.live.

"За сьогодні ми отримали повідомлення про передбачувані дати: 23 вересня (завтра) о 12:00 або 27/28 вересня (неділя / понеділок). Але найбільш ймовірно, що процес коронації (Лукашенка - ред.) може і правда пройти в неділю - про це побічно натякає факт того, що на сайті Президент-Готелю закрито бронювання номерів на 27, 28 і 29 вересня. Також наші російські джерела говорять про те, що в Мінськ запрошені провідні російські чиновники, наприклад Рапота, Матвієнко, Бєглов", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 28 і 29 вересня також відбудеться VII форум регіонів Білорусі та Росії.

"Однак Лукашенко цілком собі може і поєднати приємне з корисним - особливо на тлі взятого .... курсу на більш щільну дружбу з РФ, а також заяв "про свою вітчизну від Бреста до Владивостока", - повідомляє канал.

Раніше повідомлялося, що Білоруська ЦВК не має інформації про дату інавгурації Лукашенка.

Нагадаємо, за офіційними даними, на виборах президента 9 серпня глава держави Олександр Лукашенко набрав 80,08% голосів, його основна суперниця Світлана Тіхановська - 10,9%. Всі чотири суперника Лукашенка оскаржили результати виборів.

Українські Національні Новини

Політика