indiya-mozhe-zatrimati-postachannya-vaktsin-covax-yunisef

Індія може затримати постачання вакцин у рамках COVAX - ЮНІСЕФ

 • 14858 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Індія, ймовірно, відкладе доставку доз вакцин проти коронавірусу AstraZeneca до підпорядкованого ВООЗ об'єкту COVAX на березень і квітень. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

“Ми розуміємо, що поставки вакцин проти COVID-19 до країн з низьким рівнем доходу, що беруть участь у програмі COVAX, можуть зіткнутися із затримками після невдачі у забезпеченні експортних ліцензій для подальших доз вакцин проти COVID-19, вироблених Інститутом сироватки крові в Індії (SII),” очікується, що вони будуть відправлені в березні та квітні“, - йдеться в електронному листі з повідомленням ЮНІСЕФ.

Додатково

Інформують, що COVAX веде переговори з урядом Індії з метою якнайшвидшого забезпечення поставок.

ЮНІСЕФ також повідомив, що країнам-учасницям COVAX також повідомляли про поставки доз AstraZeneca, менші за очікувані, виготовлені в Південній Кореї на березень.

Нагадаємо

AstraZeneca повідомляє про дефіцит запланованих поставок вакцин проти COVID-19 до Європейського Союзу (ЄС). Компанія раніше повідомляла, що вона стикається з дефіцитом у своєму європейському ланцюгу поставок через нижчий, ніж очікувалося, виробничий процес.

Українські Національні Новини

Здоров'я