informatsiyne-bozhevillya-u-kremli-prokomentuvali-povidomlennya-pro-datu-vtorgnennya-rf-v-ukrayinu

"Інформаційне божевілля": у Кремлі прокоментували повідомлення про дату вторгнення РФ в Україну

 • 26333 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав "маніакальним інформаційним божевіллям" повідомлення деяких представників західних країн про дату та час вторгнення російських військ в Україну. Про це повідомляє УНН із посиланням на російські ЗМІ.

Цитата

"Таке фактично іноді вже маніакальне інформаційне божевілля, яке відбувається, зустрічати з розумінням неможливо. Кидатися словами, звинувачувати, що хтось на когось нападе, починати евакуацію дипломатів, оголошувати про те, що вони знищуватимуть у посольствах обладнання та перерізатимуть телефонні дроти і так далі – це показна істерика, яка ні на чому не ґрунтується. Від цього лихоманить увесь світ. І справді це не що інше, як абсолютно безпрецедентна кампанія з провокування та нагнітання напруженості в Європі. Ми вважаємо це абсолютно згубною, дуже поганою практикою", – заявив Пєсков.

Нагдаємо

Британський таблоїд The Sun повідомив, що Росія планує напасти на Україну 16 лютого о першій годині ночі за британським часом (о третій годині ночі за київським), завдавши ракетного удару за участю 200 000 військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Суспільство