inozemets-rozgulyuvav-kiyevom-z-pistoletom-ta-narkotikami

Іноземець розгулював Києвом з пістолетом та наркотиками

 • 13376 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У Києві правоохоронці виявили іноземця, який мав при собі пістолет та наркотики. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"Під час відпрацювання Голосіївського проспекту наряд патрульної поліції помітив іноземця, який при появі правоохоронців почав нервувати. Поліцейські зупинили чоловіка для перевірки документів і запитали про наявність заборонених предметів. Він відповів, що має із собою пістолет та наркотики. Патрульні відразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції. Слідчі задокументували подію, вилучили предмет, схожий на пістолет з ознаками переробки, й дев’ять патронів до нього, а також порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотичну", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що речові докази вилучили та направили на експертизу. Дозволу на зброю іноземець з собою не мав.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція на Київщині затримала росіянина, який втік з-під варти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП