inozemets-u-kharkovi-vdariv-zhinku-nozhem

Іноземець у Харкові вдарив жінку ножем

 • 17185 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. У Харкові затримали 25-річного громадянина Республіки Ємен за нанесення тілесних ушкоджень жінці. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області.

Так, 4 червня до поліції надійшло повідомленні про інцидент, який стався на проспекті Науки. Постраждала 26-річна харків’янка пояснила, що невідомий наніс їй тілесні ушкодження предметом, схожим на ніж. Її госпіталізовано до лікарні з ножовим пораненням.

"Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 25-річний громадянин Республіки Ємен. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим Шевченківського відділу поліції відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ", – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Львові чоловік в неадекватному стані почав розкидати товар з полиць у торговому центрі. Після затримання правоохоронцями він побив одного з них. Поліція відкрила провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП