inozemni-ta-ukrayinska-rozvidki-ne-pidtverdzhuyut-namir-rf-zastosuvati-yadernu-zbroyu-minoboroni

Іноземні та українська розвідки не підтверджують намір рф застосувати ядерну зброю – Міноборони

 • 160424 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Наразі іноземні та українська розвідка не підтверджують намір росії застосувати ядерну зброю проти України. Про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, пише УНН.

Цитата

"Потрібно розуміти, що ядерна зброя – це так званий останній козир росії. Наразі ми не бачимо ознак того, що росія може застосувати цю зброю. Таких відомостей немає в нашій розвідці. Також наші іноземні партнери, іноземні розвідки з якими у нас є співпраця та обмін інформацією, також наразі поки що цього не підтверджують", - сказав Мотузяник.

Деталі

Проте він зауважив, що за будь-яких обставин, потрібно бути готовими до будь-якого розвитку ситуації. В тому числі до можливо такого дуже негативного прецеденту.

"Станом на зараз ми не прогнозуємо цього", - додав Мотузяник.

Доповнення

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомляв, що загрози щодо російської ядерної атаки, якою лякають Україну, – елемент інформаційної війни.

Додамо

Видання Defense Express опитало фахівців з питанням щодо можливості наявності ядерної зброї на ракетному крейсері "Москва" та повідомляє, що зокрема це протикорабельні ракети П-1000 "Вулкан", яких на кораблі 16 одиниць.

Українські Національні Новини

Суспільство