inozemtsyu-yakiy-skoyiv-dtp-z-troma-poterpilimi-v-kharkovi-obrali-zapobizhniy-zakhid

Іноземцю, який скоїв ДТП з трьома потерпілими в Харкові, обрали запобіжний захід

 • 19598 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Громадянину Ємену, який у суботу став винуватцем ДТП із трьома постраждалими, сьогодні обрали запобіжний захід у вигляді арешту. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківщини, передає УНН.

“Київський районний суд заарештував іноземця, який вчинив у центрі Харкова ДТП, з правом внесення застави. Сума застави склала 10 мільйонів 510 тисяч гривень”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода на проспекті Науки у Харкові сталася 7 листопада близько 16:10. Поліцейські з’ясували, що 22-річний водій автомобіля "Volkswagen" не впорався з керуванням та наїхав на групу пішоходів, які знаходилися на острівці безпеки.

Троє потерпілих, серед яких 10-річний хлопчик, були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Слідчі проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті правопорушнику загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, що 7 листопада близько 16:10 у центрі Харкова сталася масштабна ДТП, внаслідок якої троє людей в тяжкому стані доставлені в лікарні.

Додамо, що згодом у МВС розповіли про те, що винуватцем масштабної ДТП з трьома постраждалими у Харкові став іноземний студент з Ємену, що раніше вже був підозрюваний за статтею “Хуліганство”. Також було оприлюднено відео наїзду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП