institut-vivchennya-viyni-okupanti-prodovzhuyut-sprobi-otochiti-lisichansk-ta-shturmuyut-yogo

Інститут вивчення війни: окупанти продовжують спроби оточити Лисичанськ та штурмують його

 • 107294 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що російські окупанти продовжують спроби оточити Лисичанськ, ведучи наступальні дії на південь і південний захід від міста, передає УНН.

Деталі

Як наголошується, російські окупанти вели артилерійський вогонь і завдавали авіаударів уздовж траси Бахмут-Лисичанськ, але через український опір повністю перекрити дорогу їм не вдалося.

Загарбники також закріпили свої позиції північно-західній та південно-східній частинах Лисичанського НПЗ, продовжуючи здійснювати спроби його штурму.

Українські військові відбили атаку окупантів на Лисичанський желатиновий завод.

ISW додає, що російські окупанти активізували бойові дії в районі Лиману та обстріляли Сіверськ, імовірно, намагаючись перерізати українські логістичні маршрути до Лисичанська.

Загарбники атакували Тополівку, північну частину Вовчеярівки та Малорязанцеве, перекриваючи українські комунікації вздовж дороги Тополівка-Лисичанськ.

Нагадаємо 

Окупанти відкривали вогонь зі всіх наявних видів озброєння по Привіллю, Лисичанську, Вовчоярівці, Золотарівці, Лоскутівці, Верхньокам’янці, Білогорівці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП