internat-dlya-ditey-z-vadami-zoru-zruynuvav-vorog-u-rubizhnomu-ye-zhertvi

Інтернат для дітей з вадами зору зруйнував ворог у Рубіжному, є жертви

 • 135525 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. У Рубіжному Луганської області ворог зруйнував інтернат для дітей з вадами зору, міську лікарню, три школи та інші "військові об’єкти". Під обстрілами загинули чотири людини. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у Telegram, пише УНН.

Цитата

"У Рубіжному ворог зруйнував інтернат для дітей з вадами зору «Кришталик», міську лікарню та три школи. Загинули чотири людини", - повідомив голова ОДА.

Деталі

Гайдай вказує: обстріли мирного населення на Луганщині не припиняються. "Руйнування інфраструктури та житлового сектору катастрофічні. Палаючі будинки у Попасній, Рубіжному, Сєвєродонецьку, на вулицях нерозірвані снаряди - це сьогоднішні реалії наших міст", - вказав він.

Військові, поліція, рятувальники ДСНС, лікарі та волонтери працюють на межі людських можливостей 24/7, рятуючи людей. В усіх населених пунктах області організовано доставку технічної води та гуманітарної допомоги, зазначив голова ОДА.

Доповнення

За даними Генштабу ЗСУ, угруповання окупаційних військ, що задіяні у веденні наступальної операції, значних успіхів на всіх напрямках висування не мали. Триває зосередження основних зусиль на утриманні зайнятих рубежів.

Ворог продовжує нанесення ракетно-бомбових ударів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Попри війну: Україна візьме участь в Євробаченні-2022

     • 177106 переглядiв

    У Харкові внаслідок обстрілів окупантами знищено 600 будинків

     • 245719 переглядiв

    У Києві російські окупанти влучили в десятиповерхівку

     • 199419 переглядiв

    ЗСУ відбили нові атаки на Маріуполь, окупанти зазнали втрат

     • 197765 переглядiв