investorom-servisu-diya-siti-viyavivsya-rosiyskiy-korol-azartnikh-igor-sergiy-tokaryev-zhurnalist

Інвестором сервісу "Дія Сіті" виявився російський "король" азартних ігор Сергій Токарєв – журналіст

 • 398160 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Попри повномасштабну війну та жорсткі санкційні обмеження, російський бізнес подекуди зберігає свій вплив на окремі галузі в Україні, зокрема й важливі з точки зору національної безпеки держави. Про це написав журналіст, ведучий проекту ISLND TV Сергій Іванов у Facebook, інформує УНН.

Деталі

"Навіть під час повномасштабного вторгнення в Україну дехто з росіян примудряється сидіти одночасно на двох, скажімо так, стільцях і висмоктувати гроші з українців. Наприклад, такий собі Сергій Токарєв, громадянин рф і король гемблінгу - азартних ігор в інтернеті. Токарєв контролює великі онлайн-казино "Вулкан" та "ДжойКазіно" та ін. В росії такого штибу бізнес традиційно працює під контролем спецслужб", — написав журналіст.

Раніше Токарєв був фігурантом кримінальних проваджень про фінансування антимайдану та ОРДЛО, перебував під санкціями РНБО України.

За даними Іванова, наразі Токарєв намагається максимально наблизитись до органів державної влади і навіть виступає інвестором "Дія Сіті" — спеціального правового режиму для IT-індустрії. При цьому з 24 лютого Токарєв жодного разу публічно не засудив російські військові злочини і не назвав свою батьківщину агресором, як це зробив весь світ.

"Не маю нічого проти гемблінгу і навіть Токарєва особисто. Впевнений, що його комерційні скіли знайдуть застосування в якійсь Єлабугє, Орлє чи будь-якому іншому місці російського Всратостану. Допис доводиться до відома СБУ та кіберполіції", — йдеться у дописі журналіста.

Українські Національні Новини

Суспільство