iranskiy-dron-mohajer-6-ye-znachno-girshim-za-analogi-konkurentiv-gur

Іранський дрон Mohajer-6 є значно гіршим за аналоги конкурентів - ГУР

 • 174559 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Іранські розвідувально-ударні безпілотники «Mohajer-6» значно програють своїм конкурентам за характеристиками. На цьому наголосило Головне управління розвідки Міноборони, передає УНН

Цитата

"Для виробництва іранських розвідувально-ударних безпілотників “Mohajer-6”, які країна-терорист росія застосовує проти України, використовуються компоненти побутового призначення. Тому безпілотник є значно гіршим за аналоги своїх конкурентів", - йдеться у повідомленні і зазначається, що йдеться про дослідження фахівцями ГУР МО України іранського БПЛА “Mohajer-6”.

Деталі

Співробітники воєнної розвідки України з’ясували, звідки походять комплектуючі безпілотника, який росіяни закупили в Ірану для ведення бойових дій в Україні. Також фахівці ГУР МО України виявили деталі, марковані офіційною мовою Ірану - фарсі.

«Усі докази причетності представників іноземних країн до постачання зброї та її комплектуючих терористичній росії будуть передані до міжнародних організацій, для накладення на них економічних санкцій», - додали в ГУР.

Доповнення

Речник начальника Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що 23 вересня вперше в Україні зенітниками ЗСУ збито ударний безпілотник іранського виробництва Mohajer-6.

Українські Національні Новини

Війна