irina-vereschuk-rozumiye-dzherelo-osnovnikh-problem-u-stolitsi-ekspert

Ірина Верещук розуміє джерело основних проблем у столиці - експерт

 • 25860 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу", кандидат на посаду столичного мера Ірина Верещук продемонструвала, що розбирається в справах Києва. Про це у своєму блозі написав політичний експерт Михайло Шнайдер, передає УНН.

"Такі висновки я зробив після того, як Ірина Верещук чітко позначила головних вигодонабувачів столичних корупційних схем - Кличка і Комарницького", - підкреслив експерт.

Він нагадав, що днями в ефірі одного з телеканалів Верещук чітко і недвозначно сказала, що в Києві існує корупція, схеми і фінансові потоки, які йдуть не на благо киян, а в кишені мера і його оточення.

"Зокрема того самого "смотрящего" Дениса Комарницького. Чесно кажучи, я навіть не очікував після місяця досить неяскравої кампанії Ірини, що вона може так жорстко і прямо називати речі своїми іменами. Одне слово - молодець.

Таким чином, Ірина Верещук показала всім, що розуміє джерело основних проблем в столиці", - додав Шнайдер.

Цілком логічною є теза Верещук про те, що у справах Комарницького в комбінації з Кличком, вже відбулась низка обшуків, "однак справа далі чомусь не йде", відзначає експерт і погоджується з тезою народного депутат про необхідність "політичної волі", щоб довести розпочате до кінця.

Нагадаємо, раніше розслідувати діяльність "смотрящего" Комарницького і його зв'язок з Кличком вимагали політики і активісти. А під КМДА проходили мітинги - "Стоп свавіллю" - учасники яких домагалися реакції правоохоронців на корупційні схеми в столичній міськраді.

Українські Національні Новини

Політика