ispanski-zmi-nazvali-kilkist-povernutikh-madridtsyami-kvitkiv-na-match-lch

Іспанські ЗМІ назвали кількість повернутих мадридцями квитків на матч ЛЧ

 • 8877 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. ФК "Реал" за допомогою жеребкування надав своїм фанатам 12 тисяч 802 квитки, однак 3 тисячі прихильників королівського клубу повернули їх через складний маршрут у Київ та космічні ціни в готелях. Про це йдеться у матеріалі іспанського видання El Pais, передає УНН.

Зазначається, що мадридський "Реал" наразі продовжує реалізацію повернутих фанатами квитків на фінальний матч ЛЧ у Києві.

Поки що реалізувати усі повернуті квитки так і не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Павелка ігнорують всі незручні запитання про гроші, схеми і регламент УЄФА

Загалом, El Pais називає фінал Ліги чемпіонів у Києві "дуже дорогою Одіссеєю". Саме через шалені витрати на поїздку кількість фанатів "Реала", які зголосились поїхати у столицю України, на початку травня становила всього 24 тисячі 268 осіб. Для прикладу, заявки на фінал ЛЧ у Лісабон подали 73 тисячі 314 осіб, у Кардіфф – 56 тисяч 47, а у Мілан – 44 тисячі 755.

Нагадаємо, як писав УНН, за даними видання Marca, найдешевший квиток на літак з Мадрида до Києва коштує 791 євро, і тривалість рейсу за цю ціну становить майже добу - 20 годин 50 хвилин.

Також нагадаємо, напередодні фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА Київ потрапив у скандал із Кубком ЛЧ. У мережі з'явилися фото дівчинки Лізи Чаус, яку називають прийомною дочкою голови ФФУ Андрія Павелка, що позувала із Кубком.

Аналогічні фото були опубліковані в ЗМІ й старшої доньки Павелка – Анастасії. Це викликало критику президента ФФУ з боку користувачів соцмереж та експертів, адже регламентом УЄФА суворо заборонено переміщати Кубок без охорони, передавати його третім особам та використовувати у власних цілях. 

Через скандал із трофеєм, який українській ЗМІ охрестили як "турне Кубку по родичах Павелка", УЄФА були змушені нагадати ФФУ про суворий регламент поводження із нагородою.

Українські Національні Новини

Економіка