ispanskiy-napadnik-sol-stav-futbolistom-dinamo

Іспанський нападник Соль став футболістом "Динамо"

 • 6250 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Київське "Динамо" досягло угоди з нідерландським футбольним клубом "Віллем II" про трансфер 26-річного форварда Франсиско Соля Ортіса, повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

У "Динамо" Соль виступатиме під ігровим номером 9. Інші деталі переходу гравця не повідомляються.

"Це клуб із великою історією. Знаю, що "Динамо" вигравало свого часу два Кубка Кубків та Суперкубок Європи, а також є найтитулованішим клубом в Україні – більше за киян ніхто не ставав чемпіоном цієї країни. Найбільше, що я люблю у футболі – це забивати голи. І до "Динамо" я прийшов саме заради цього. Хотілося би забивати якомога більше, щоб допомогти своїй новій команді й у Лізі Європи, де "біло-сині" ставлять найвищі цілі, а також у чемпіонаті України, де ще не все втрачено в боротьбі за чемпіонство", - заявив іспанський легіонер.

Зауважимо, що новачок "біло-синіх" народився 13 березня 1992 року в Мадриді. Займався у футбольних школах "Вікальваро", "Райо Вальєкано" та мадридського "Реалу". На професійному рівні крім "Віллем II" виступав за іспанські клуби "Реал Мадрид С", "Луго", "Реал Ов’єдо", "Вільяреал Б", "Вільяреал".

Українські Національні Новини

Спорт