istoriyi-lyudey-scho-nadikhayut-v-mkhp-podyakuvali-ukrayinskim-zhinkam-za-turbotu-pro-vpo

Історії людей, що надихають: в МХП подякували українським жінкам за турботу про ВПО

 • 84954 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Українські жінки — це приклад щирої прихильності до своєї справи і любові до Батьківщини. Про це зазначили у пресслужбі "Наша Ряба" (МХП), передає УНН.

Деталі

В якості прикладу в "Нашій Рябі" згадали про Одеське обласне об’єднання церков євангельських християн баптистів. Щодня представники об’єднання готують курячу тушонку, щоб нагодувати якомога більше вимушених переселенців в Одеській області, зазначили в "Нашій Рябі".

"Нам надали допомогу, і ми хочемо таким чином віддячити, допомогти іншим. Це наша така мета, тому ми приходимо та допомагаємо готувати", — цитують в "Нашій Рябі" слова волонтерок.

Там додали, що підрахувати загальну кількість приготованих банок із тушонкою важко.

"Але це і не важливо. Головне це те, що наші українські жінки — це приклад щирої прихильності до своєї справи і любові до Батьківщини", - зазначили в "Нашій Рябі".

Нагадаємо

Нещодавно "Наша Ряба" передала партію дитячого харчування "КОКО" благодійним фондам.

Довідка

"Наша Ряба" – бренд охолодженої курятини високої якості, без антибіотиків та гормонів росту, належить міжнародній компанії МХП.

Використання новітніх технологій, дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм під час виробництва та фасування й оперативна доставка курятини вже давно зробили продукцію торгової марки лідером серед українських брендів. "Наша Ряба" піклується про українські сім’ї понад 20 років.

Українські Національні Новини

Суспільство