italiya-obmezhit-dostup-nescheplenim-proti-covid-19-lyudyam-do-restoraniv-ta-kinoteatriv

Італія обмежить доступ нещепленим проти COVID-19 людям до ресторанів та кінотеатрів

 • 16206 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Італія обмежить доступ до деяких закритих місць для людей, які не були вакциновані проти COVID-19, щоб уникнути сплеску інфекцій, оскільки Європа бореться з новою хвилею пандемії. Про це пише УНН з посиланням на агенство Reuters.

Деталі

Уряд затвердить постанову, яка дозволить лише тим, хто вакцинований або нещодавно одужав від коронавірусу, відвідувати такі місця, як кінотеатри, ресторани та готелі, з 6 грудня, повідомили джерела після зустрічі чиновників з експертами в галузі охорони здоров’я.

Крім того, з 15 грудня країна, ймовірно, розширить обов’язкову вакцинацію, яка вже діє для медичних працівників, вчителів і поліції.

Нові італійські заходи посилять вимоги до "Green Pass", сертифіката, який надає вакцинованим доступ до різних видів дозвілля та послуг, щоб виключити людей, які отримали негативний тест за останні 48 годин, але не зробили щеплення від COVID-19.

Тривалість перепустки, також буде скорочена з року до дев’яти місяців.

Щеплення в Італії незабаром можуть бути поширені на дітей у віці від 5 до 11 років, але до них не застосовуватиметься обов’язок мати "Green Pass".

Зелені перепустки є обов’язковими для всіх працівників, проте люди, все одно зможуть отримати доступ до робочого місця з негативним ПЛР-тестом, якщо вони не хочуть робити щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії кількість бідних за пандемію зросла на мільйон

Додамо

Протягом останніх тижнів в Італії спостерігається постійне зростання кількості COVID-інфекції, але успішна кампанія вакцинації знизила темпи поширення пандемії. Інші європейські країни посилюють обмеження, а в сусідній Австрії діє новий карантин.

Щодення кількість випадків зараження COVID-19 в Італії становить близько 10 тисяч, проти 20 тисяч випадків за той самий період минулого року, коли щодня реєструвалися сотні смертей.

Українські Національні Новини

Новини Світу