italiya-skasovuye-karantin-dlya-turistiv-z-krayin-yes

Італія скасовує карантин для туристів з країн ЄС

 • 22707 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. МОЗ Італії з 16 травня скасовує карантин для туристів, що прибувають із країн Шенгенської угоди, ЄС, а також із Великої Британії та Ізраїлю. Про це повідомляє інформагентство Ansa, пише УНН.

Деталі

Наразі громадяни, що прибувають в Італію з цих країн, мають пройти п'ятиденний карантин після прибуття і здати два ПЛР-тести на COVID-19 і перед поїздкою, після карантину. Після послаблення карантинних обмежень для всіх туристів все одно залишається в силі вимога пред'явлення ПЛР-тесту з негативним результатом, зробленого не раніше ніж за 48 годин до поїздки.

Крім того, з 15 травня Італія планує запровадити систему цифрового пропуску Digital Green Pass. Документ видаватимуть на основі сертифіката про вакцинацію (лише визнаними на території ЄС препаратами), довідки про перенесений COVID-19, а також ПЛР-тесту.

Нагадаємо

У Сербії можна завантажити цифровий “зелений сертифікат”, який підтверджує, що особа була вакцинована або мала негативний результат тесту на коронавірус. Латвія також скасувала карантин для вакцинованих туристів.

Українські Національні Новини

Новини Світу