italiyskiy-fakhivets-pokinuv-post-nastavnika-fk-arsenal-kiyiv

Італійський фахівець покинув пост наставника ФК "Арсенал-Київ"

 • 7956 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Італійський спеціаліст Фабріціо Раванеллі вирішив завершити свою співпрацю в якості головного тренера з ФК "Арсенал-Київ", інформує УНН з посиланням на прес-службу клубу.

Відставка Фабріціо Раванеллі була прийнята керівництвом ФК "Арсенал-Київ" після поразки у домашній грі 9-го туру УПЛ проти донецького "Олімпіка" (1:3).

Раванеллі розповів про причини свого рішення та розкритикував президента команди Піріча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпік" завдав третьої поспіль поразки ФК "Арсенал-Київ"

"Я приїхав сюди з великим ентузіазмом, але, на жаль, мені довелося мати справу з реальністю, яка ставала все більш складною і дійшла останнім часом вже до критичного рівня. Труднощі ніколи не були для мене перешкодою, а навпаки мотивували. Багато з обіцяного не було виконано і довелося зіткнутися з тим, у що взагалі важко повірити на такому рівні. Замість того, щоб отримувати підтримку за значні зусилля, велику самовіддачу і професіоналізм, я і мій персонал відчули себе об'єктом атаки, зокрема, з боку президента Піріча, що має право голосу, за умови, що він знає, про що говорить. За той час, що я був у клубі, я зустрічався з ним лише один раз. Він ніколи не відвідував тренувальну базу і, очевидно, саме з цієї причини не усвідомлює складних умов, в яких ми з командою працювали кожен день. Він не знає жодного гравця ні з особистої, ні з технічної точки зору. У клубі відсутня навіть мінімальна організація, якою повинен володіти професійний клуб. Ми прийшли до ситуації, коли гравці кожен день приходили до мене зі скаргою на невиплату зарплат", - наголосив італієць.

Додамо, що зі столичними "канонірами" відомий у світі футболу гравець, а потім тренер почав працювати з 22 червня 2018 року.

На чолі з Раванеллі ФК "Арсенал-Київ" провів в українській Прем’єр-лізі в сезоні 2018/19 дев’ять поєдинків, з яких по разу виграв та зіграв унічию й зазнав сім поразок.

Українські Національні Новини

Спорт