italiyskiy-fakhivets-uviyshov-do-trenerskogo-shtabu-zbirnoyi-ukrayini-z-futbolu

Італійський фахівець увійшов до тренерського штабу збірної України з футболу

 • 11260 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Тренерський штаб національної команди України поповнився ще одним фахівцем. УАФ підписала угоду про співпрацю із 32-річним італійцем Луїджі Ночентіні. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

Спеціаліст із тактико-технічної аналітики футболу має досвід роботи в іменитих європейських клубах: упродовж 2015—2018 років він допомагав в "Емполі" та "Наполі" наставнику цих команд Мауріціо Саррі, а 2019 року працював у скаутський системі мадридського "Реалу". Минулого сезону Ночентіні входив до штабу СК "Дніпро-1".

"Тренерський штаб національної збірної підсилився ще одним представником італійського тренерського цеху, якій буде слідкувати за кандидатами не лише до національної команди, а й до інших збірних країни", — зазначив президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Зауважимо, що серед обов’язків фахівця буде спостереження та збір інформації про кандидатів до національної та молодіжної збірних, а також координація підготовки всіх юнацьких збірних України.

Українські Національні Новини

Спорт