italiyskiy-general-leonardo-trikariko-zaklikaye-yes-vidmovitis-vid-bozhevilnoyi-ideyi-vigrati-viynu-v-ukrayini-tsentr-protidiyi-dezinformatsiyi

Італійський генерал закликає ЄС відмовитися від "божевільної ідеї" виграти війну в Україні – ЦПД при РНБО

 • 2285287 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Центр протидії дезінформації при РНБО повідомив, що італійський генерал Леонардо Трикаріко закликає Євросоюз відмовитися від "божевільної ідеї" виграти війну в Україні та посприяти перемовинам з рф, передає УНН.

Деталі

Протягом кількох тижнів італійські та американські медіа публікують коментарі Трикаріко із закликом західних країн схилити Україну до перемовин з росією.

Колишній начальник штабу військово-повітряних сил Італії просуває кремлівський наратив про велич рф. Він заявляє, що допомога Україні може спровокувати росію на застосування зброї масового ураження.

На думку італійця, саме на Україні лежить повна відповідальність за продовження війни, буцімто, президент України Володимир Зеленський має піти на поступки росії.

Цитата 

"Попереджаємо! Використання західних "експертів" - елемент інформаційно-психологічної операції ворога, який намагається схилити Україну до перемовин на умовах часткової капітуляції та втрати частини своїх територій", - повідомляє ЦПД при РНБО.

Нагадаємо 

У РНБО наголошують, що російська пропаганда продовжує працювати за шаблоном і знову намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирного населення на території нашої держави. Мета таких повідомлень - спроба забезпечити "інформаційне алібі" та "підготувати" населення рф та міжнародну спільноту до скоєння страшних злочинів, які плануються окупантами, вказали у ЦПД.

Українські Національні Новини

Суспільство