italiyskiy-premyer-rozmovlyati-z-putinim-marno

Італійський прем'єр: розмовляти з путіним марно

 • 142144 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі заявив, що з володимиром путіним марно вести телефонні розмови про війну, оскільки вони не призводять до жодного результату. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Цитата

"У телефонній розмові я сказав йому (путін - ред.), що дзвоню, щоб поговорити про мир. Я запитав його: "Коли ви зустрінетеся з Зеленським? Тільки ви двоє можете вирішувати питання". Він відповів: "Час ще не настав". Я наполягав: "Прийміть рішення про припинення вогню". І знову: "Ні, час ще не настав". Потім він пояснив мені про оплату за газ у ми попрощалися і пообіцяли зустрітися за кілька днів.

Деталі

Драгі пояснив, що починає думати, що мають рацію ті, хто говорить, що з ним марно розмовляти, це просто марнування часу.

"Я завжди захищав Макрона і продовжую стверджувати, що як президент ЄС він має рацію, намагаючись використати всі можливі шляхи діалогу. Але в мене склалося враження, що жах війни, з її різаниною, з тим, що вони зробили з дітьми та жінками, зовсім не залежить від слів та телефонних дзвінків, які робляться” - додав прем'єр-міністр Італії.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час телефонної розмови повідомив президенту України Володимиру Зеленському про передачу Україні бронетехніки найближчими днями.

Українські Національні Новини

Політика