iz-popasnoyi-sotni-meshkantsiv-ne-mozhut-evakuyuvatisya-gayday

Із Попасної сотні мешканців не можуть евакуюватися - Гайдай

 • 85301 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. У Папасній (Луганська область) сотні мешканців бажають евакуюватися, проте через обстріли це зробити вкрай небезпечно. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Цитата

"Доступ до Попасної ускладнений. Вивозити людей неможливо. Люди знаходяться у надскладній ситуації у бомбосховищах. Всі можливі комунікації в місті - відсутні. Попасна зруйнована настільки, що старожили не можуть за фото впізнати рідні місця", - йдеться у повідомленні

Деталі 

За словами Гайдая, у мешканців є можливість поїхати до більш безпечних селах. Також сьогодні вдалося доставити гуманітарний вантаж до Комишувахи. На зворотному шляху було евакуювано двох людей, серед них жінка похилого віку, її доставили до лікарні.

Доповнення 

3 травня не вдалось евакуювати людей із Запорізької області.

"Саме зараз зустрічаємо колону з Маріуполя - кілька автобусів, півтори сотні людей. Ми підготували 50 автобусів для евакуації. Та коли стало зрозуміло, що більшість з Маріуполя не дадуть забрати, ми домовилися про те, що в Бердянську, Токмаці, Василівці ми заберемо наших запоріжців", - розповів голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП