izmayil-ta-artsiz-zalishilisya-bez-svitla-tepla-i-vodi-cherez-negodu

Ізмаїл та Арциз залишилися без світла, тепла і води через негоду

 • 16008 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Міста Ізмаїл та Арциз на Одещині напередодні залишилися без світла, тепла і води через негоду. До вечора четверга було частково відновлено водопостачання, тривали роботи із запуску систем опалення. Однак, на ранок п'ятниці роботи з відновлення електропостачання двох міст тривали. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"В Ізмаїльському районі Одеської області сталося падіння 23 опор лінії 110 кВ. Було знеструмлено місто Ізмаїл (населення близько 70 тис.) та місто Арциз (населення близько 12 тис.), відключено тепло та водопостачання", - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, станом на 20 годину 18 січня бригадами обленерго у місті Ізмаїл відновлено електропостачання до лікарні, пологового будинку, 17 із 19 котелень та до більшості багатоповерхових будинків. Частково відновлено водопостачання, тривають роботи із запуску систем опалення.

У місті Арциз для забезпечення електропостачання об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення залучено 4 електростанції ДСНС.

"Станом на 7:00 19 січня продовжуються роботи з відновлення електропостачання місто Ізмаїл та місто Арциз", - сказано у повідомленні.

До відновлення електропостачання в Одеській області залучено 89 аварійних бригад обленерго.

Нагадаємо, через негоду знеструмлено майже 740 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП